Personliga kondomer för företag, institutioner och icke-statliga organisationer

Vi erbjuder de mest avancerade systemen för kondomanpassning. Personliga kondomer är idealiska för att marknadsföra ditt varumärke, som gåva eller för merchandising. Om du letar efter en produkt med stor reklameffekt presenterar vi dig ett originellt och mycket effektivt sätt att överraska och befästa ditt varumärke med hjälp av kondomer med din egen stämpel.

Leveranser i hela Europa och Afrika.

KONTAKTA OSS: Telefon + 34 698 447 356

E-post: ecommerce.distribuciones@gmail.com

Vi skräddarsyr kondomer i individuella förpackningar med din logotyp eller ditt varumärke i ett elegant och originellt format.

Från endast 500 enheter till mer än en miljon. Ju högre kvantitet desto lägre pris per enhet.

OLIKA ANPASSNINGSMÖJLIGHETER

För alla typer av grupper, oavsett om det rör sig om sammanslutningar av människor för olika kampanjer eller reklamaktiviteter, swingersgrupper, bröllop eller andra evenemang.

FÖRETAG OCH ORGANISATIONER

Upptäck vårt stöd till företag. Oavsett om du behöver anpassa kondomer för förebyggande åtgärder eller reklamkampanjer, eller om du vill marknadsföra eller distribuera dina egna format.

Om du föredrar icke-anpassade format har vi den bästa kvaliteten till det bästa priset. Perfekt för institutioner / ideella organisationer.

 

ANPASSNINGAR

Vi har specialpriser för företag och organisationer i alla anpassningsformat, från endast 500 enheter. Perfekt för:

- Kampanjer om förebyggande och användning av kondomer, hiv osv.
- Reklamkampanjer med stor genomslagskraft för att främja företagets varumärken.
- Perfekt som merchandisingmaterial för återförsäljning.

FORMAT FÖR FÖRSÄLJNINGSPOSTER

Om du är ett distributionsnätverk eller ett försäljningsställe har vi displayer och förpackningar för återförsäljning i olika och originella sortiment som är anpassade till din verksamhet.

- Presentbutiker.
- Souvenirbutiker specialiserade på turism.
- Franchisekedjor eller stormarknader med anpassad design eller white label.
- Och mycket mer!

  

KONDOMER OCH GLIDMEDEL I BULK OCH I LÅDOR MED 3 ENHETER.

Sensitex® kondomer finns i lösvikt i lådor med 144 enheter eller påsar med 1000 stycken, och smörjmedel i singeldos på 6 ml i påsar med 100 enheter.

Bästa kvalitet till bästa pris. Genomskinliga kondomer av naturlatex, med reservoar och smörjmedel. Nominell bredd: 54 mm. Specialpriser för institutioner, ideella organisationer och ONG.

 

ONG, SAMMANSLUTNINGAR SAMT OFFENTLIGA OCH PRIVATA INSTITUTIONER.

Condomcampus.com arbetar för många institutioner i kampanjer för att öka medvetenheten om kondomanvändning och aidsförebyggande, och erbjuder specialpriser för ideella organisationer och ONG.

Å andra sidan deltar vi aktivt i stödet mot aids genom att fördela 0,5 % av vinsten till välgörenhetsorganisationer och ONG. Så för varje beställning du gör hos oss hjälper du också olika organisationer och samarbetar med dem.

BEGÄRA INFORMATION

Om du är intresserad av att beställa stora mängder av någon av våra produkter kan du be oss om information, så hjälper vi dig gärna och snabbt.

Mer information: + 34 698 447 356
E-post: ecommerce.distribuciones@gmail.com

NÅGRA AV VÅRA KUNDER