Εξατομικευμένα προφυλακτικά για εταιρείες, ιδρύματα και ΜΚΟ

Προσφέρουμε τα πιο προηγμένα συστήματα προσαρμογής προφυλακτικών. Τα εξατομικευμένα προφυλακτικά είναι ιδανικά για την προώθηση της επωνυμίας σας, ως δώρο ή για merchandising. Εάν αναζητάτε ένα προϊόν με μεγάλο διαφημιστικό αντίκτυπο, σας παρουσιάζουμε έναν πρωτότυπο και πολύ αποτελεσματικό τρόπο να εκπλήξετε και να εδραιώσετε το εμπορικό σας σήμα μέσω προφυλακτικών με τη δική σας σφραγίδα.

Αποστολές σε όλη την Ευρώπη και την Αφρική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: 698 447 356

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ecommerce.distribuciones@gmail.com

Προσαρμόζουμε προφυλακτικά σε ατομική συσκευασία, με το λογότυπο ή το εμπορικό σήμα σας σε κομψή και πρωτότυπη μορφή.

Από μόνο 500 τεμάχια έως περισσότερα από ένα εκατομμύριο. Όσο μεγαλύτερη είναι η ποσότητα, τόσο χαμηλότερη είναι η τιμή ανά μονάδα.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΈΣ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΕΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΉΣ

Για όλους τους τύπους ομάδων, είτε πρόκειται για ενώσεις ατόμων για διάφορες καμπάνιες ή προωθητικές δραστηριότητες, ομάδες swingers, γάμους ή άλλες εκδηλώσεις.

ΕΤΑΙΡΕΊΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΊ

Ανακαλύψτε τις υποστηρίξεις μας για εταιρείες. Είτε χρειάζεστε να προσαρμόσετε προφυλακτικά για προληπτικές ή διαφημιστικές εκστρατείες, είτε θέλετε να προωθήσετε ή να διανείμετε τις δικές σας μορφές.

Αν προτιμάτε μη προσαρμοσμένες μορφές, διαθέτουμε την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Ιδανικό για ιδρύματα / μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

  

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΈΣ

Διαθέτουμε ειδικές τιμές για εταιρείες και οργανισμούς σε όλες τις μορφές προσαρμογής, από μόνο 500 τεμάχια. Ιδανικό για:

- HIV, κ.λπ.
- Διαφημιστικές εκστρατείες υψηλού αντίκτυπου για την προώθηση των εμπορικών σημάτων της εταιρείας.
- Ιδανικό ως υλικό εμπορίας για μεταπώληση.

ΜΟΡΦΈΣ ΣΗΜΕΊΩΝ ΠΏΛΗΣΗΣ

Εάν είστε δίκτυο διανομής ή σημείο πώλησης, διαθέτουμε οθόνες και συσκευασίες για μεταπώληση, σε διαφορετικές και πρωτότυπες σειρές προσαρμοσμένες στη δραστηριότητά σας.

- Καταστήματα δώρων.
- Καταστήματα αναμνηστικών που ειδικεύονται στον τουρισμό.
- Αλυσίδες franchise ή σούπερ μάρκετ με προσαρμοσμένα σχέδια ή λευκή ετικέτα.
- Και πολλά άλλα!

  

ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΆ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΆ ΧΎΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΥΤΙΆ ΤΩΝ 3 ΜΟΝΆΔΩΝ

Τα προφυλακτικά Sensitex® διατίθενται χύμα σε κουτιά των 144 τεμαχίων ή σε σακούλες των 1000 τεμαχίων και τα λιπαντικά μιας δόσης των 6ml σε σακούλες των 100 τεμαχίων.

Η καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή. Διαφανή προφυλακτικά από φυσικό λάτεξ, με δεξαμενή και λιπαντικό. Ονομαστικό πλάτος: 54 mm. Ειδικές τιμές για ιδρύματα, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ONG.

  

ONG, ΕΝΏΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΌΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΙΔΡΎΜΑΤΑ

Το Condomcampus.com συνεργάζεται με πολυάριθμα ιδρύματα σε εκστρατείες για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη χρήση προφυλακτικών και την πρόληψη του AIDS, παρέχοντας ειδικές τιμές για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ONG.

Από την άλλη πλευρά, συμμετέχουμε ενεργά στη βοήθεια κατά του AIDS διαθέτοντας το 0,5% των κερδών σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και ONG. Έτσι, για κάθε παραγγελία που κάνετε σε εμάς, βοηθάτε και εσείς και συνεργάζεστε με διάφορους οργανισμούς.

ΖΗΤΉΣΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Εάν ενδιαφέρεστε να παραγγείλετε μεγάλες ποσότητες οποιουδήποτε από τα προϊόντα μας, ζητήστε μας πληροφορίες και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα.

Περισσότερες πληροφορίες: + 34 698 447 356
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ecommerce.distribuciones@gmail.com

ΜΕΡΙΚΟΊ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΠΕΛΆΤΕΣ ΜΑΣ