Prezervative personalizate pentru companii, instituții și ONG-uri.

Oferim cele mai avansate sisteme de personalizare a prezervativelor. Prezervativele personalizate sunt ideale pentru a vă promova brandul, ca și cadou sau pentru merchandising. Dacă sunteți în căutarea unui produs cu un mare impact publicitar, vă prezentăm o modalitate originală și foarte eficientă de a surprinde și de a vă consolida brandul prin intermediul prezervativelor cu sigiliu propriu.

Livrări în toată Europa și Africa.

CONTACTAȚI-NE: Telefoane + 34 698 447 356

E-mail: ecommerce.distribuciones@gmail.com

Personalizăm prezervativele în ambalaje individuale, cu logo-ul sau marca dumneavoastră într-un format elegant și original.

De la doar 500 de unități la peste un milion. Cu cât cantitatea este mai mare, cu atât prețul pe unitate este mai mic.

DIFERITE POSIBILITĂȚI DE PERSONALIZARE

Pentru toate tipurile de grupuri, fie că este vorba de asociații de persoane pentru diferite campanii sau activități promoționale, grupuri de swingeri, nunți sau alte evenimente.

COMPANII ȘI ORGANIZAȚII

Descoperiți suporturile noastre pentru companii. Fie că aveți nevoie să personalizați prezervative pentru campanii de prevenire sau de publicitate, fie că doriți să vă comercializați sau să distribuiți propriile formate.

Dacă preferați formate nepersonalizate, avem cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Ideal pentru instituții / organizații non-profit.

 

PERSONALIZĂRI

Avem prețuri speciale pentru companii și organizații în toate formatele de personalizare, de la doar 500 de unități. Ideal pentru:

- Campanii de conștientizare privind prevenirea și utilizarea prezervativelor, HIV, etc.
- Campanii publicitare de mare impact pentru promovarea mărcilor companiilor.
- Perfect ca material de merchandising pentru revânzare.

FORMATE PENTRU PUNCTELE DE VÂNZARE

Dacă sunteți o rețea de distribuție sau un punct de vânzare, dispunem de display-uri și ambalaje pentru revânzare, în game diferite și originale, adaptate la activitatea dumneavoastră.

- Magazine de cadouri.
- Magazine de suveniruri specializate în turism.
- Lanțuri de francize sau supermarketuri cu modele adaptate sau marcă albă.
- Și multe altele!

 

PREZERVATIVE ȘI LUBRIFIANȚI ÎN VRAC ȘI ÎN CUTII DE 3 UNITĂȚI

Prezervativele Sensitex® sunt disponibile în vrac, în cutii de 144 de unități sau în pungi de 1000, iar lubrifianții monodoză de 6 ml. în pungi de 100 de unități.

Cea mai bună calitate la cel mai bun preț. Prezervative din latex natural transparent, cu rezervor și lubrifiat. Lățime nominală: 54 mm. Prețuri speciale pentru instituții, organizații non-profit și ONG-uri.

 

ONG, ASOCIAȚII ȘI INSTITUȚII PUBLICE ȘI PRIVATE

Condomcampus.com lucrează pentru numeroase instituții în campanii de conștientizare a utilizării prezervativelor și de prevenire a SIDA, oferind tarife speciale pentru organizații non-profit și ONG-uri.

Pe de altă parte, participăm activ la ajutorul împotriva SIDA prin alocarea a 0,5% din profituri către organizații caritabile și ONG-uri. Așadar, pentru fiecare comandă pe care o plasați la noi, ajutați și colaborați cu diverse organizații.

SOLICITAȚI INFORMAȚII

Dacă sunteți interesat să comandați cantități mari din oricare dintre produsele noastre, vă rugăm să ne cereți informații și vom fi bucuroși să vă ajutăm rapid.

Mai multe informații: + 34 698 447 356
E-mail: ecommerce.distribuciones@gmail.com

UNII DINTRE CLIENȚII NOȘTRI