Personaliserede kondomer til virksomheder, institutioner og NGO'er

Vi tilbyder de mest avancerede systemer til tilpasning af kondomer. Personaliserede kondomer er ideelle til at promovere dit brand, som gave eller til merchandising. Hvis du leder efter et produkt med stor reklameeffekt, præsenterer vi dig for en original og meget effektiv måde at overraske og konsolidere dit brand på ved hjælp af kondomer med dit eget stempel.

Forsendelser i hele Europa og Afrika.

KONTAKT OS: Telefoner + 34 698 447 356

E-mail: ecommerce.distribuciones@gmail.com

Vi tilpasser kondomer i individuel emballage med dit logo eller mærke i et elegant og originalt format.

Fra kun 500 enheder til mere end en million. Jo større mængde, jo lavere pris pr. enhed.

FORSKELLIGE TILPASNINGSMULIGHEDER

Til alle typer grupper, uanset om det drejer sig om sammenslutninger af personer til forskellige kampagner eller salgsfremmende aktiviteter, swingergrupper, bryllupper eller andre arrangementer.

VIRKSOMHEDER OG ORGANISATIONER

Se vores støtte til virksomheder. Uanset om du har brug for at tilpasse kondomer til forebyggelses- eller reklamekampagner, eller om du ønsker at markedsføre eller distribuere dine egne formater.

Hvis du foretrækker ikke-tilpassede formater, har vi den bedste kvalitet til den bedste pris. Ideel til institutioner / non-profit organisationer.

 

TILPASNINGER

Vi har specielle priser for virksomheder og organisationer i alle tilpasningsformater fra kun 500 enheder. Ideel til:

- For eksempel: Oplysningskampagner om forebyggelse og brug af kondomer, HIV osv.
- Reklamekampagner med stor effekt for at fremme virksomhedens mærker.
- Perfekt som merchandisingmateriale til videresalg.

FORMATER TIL SALGSSTEDER

Hvis du er et distributionsnetværk eller et salgssted, har vi displays og pakker til videresalg i forskellige og originale sortimenter, der er tilpasset din aktivitet.

- Gavebutikker.
- Souvenirbutikker med speciale i turisme.
- Franchisekæder eller supermarkeder med tilpasset design eller white label.
- Og meget mere!

  

KONDOMER OG GLIDECREMER I LØS VÆGT OG I ÆSKER MED 3 STK.

Sensitex® kondomer fås i løs vægt i æsker med 144 enheder eller poser med 1000 stk. og enkeltdosis glidecreme på 6 ml. i poser med 100 enheder.

Den bedste kvalitet til den bedste pris. Gennemsigtige naturlatexkondomer, med reservoir og smøremiddel. Nominel bredde: 54 mm. Særlige priser for institutioner, non-profit organisationer og ONG.

 

ONG, FORENINGER OG OFFENTLIGE OG PRIVATE INSTITUTIONER

Condomcampus.com arbejder for adskillige institutioner i kampagner for at øge bevidstheden om kondombrug og aids-forebyggelse og tilbyder særlige priser til non-profit-organisationer og NGO'er.

På den anden side deltager vi aktivt i støtten mod AIDS ved at afsætte 0,5% af overskuddet til velgørende organisationer og ONG. Så for hver ordre du afgiver hos os, hjælper og samarbejder du også med forskellige organisationer.

ANMODE OM OPLYSNINGER

Hvis du er interesseret i at bestille store mængder af et af vores produkter, kan du bede os om oplysninger, og vi vil med glæde hjælpe dig hurtigt.

Yderligere oplysninger: + 34 698 447 356
E-mail: ecommerce.distribuciones@gmail.com

NOGLE AF VORES KUNDER