Személyre szabott óvszerek vállalatok, intézmények és civil szervezetek számára.

A legfejlettebb óvszer testreszabási rendszereket kínáljuk. A személyre szabott óvszerek ideálisak márkája népszerűsítésére, ajándékként vagy merchandising célokra. Ha nagy reklámhatású terméket keres, akkor egy eredeti és nagyon hatékony módját mutatjuk be annak, hogy meglepje és megszilárdítsa márkáját a saját pecsétjével ellátott óvszerekkel.

Szállítmányok egész Európában és Afrikában.

KAPCSOLATKOZÁS: Telefon + 34 698 447 356

E-mail: ecommerce.distribuciones@gmail.com

Egyedi csomagolású óvszereket készítünk az Ön logójával vagy márkájával, elegáns és eredeti formában.

Mindössze 500 darabtól több mint egymillió darabig. Minél nagyobb a mennyiség, annál alacsonyabb az egységenkénti ár.

KÜLÖNBÖZŐ TESTRESZABÁSI LEHETŐSÉGEK

Minden típusú csoport számára, legyen szó különböző kampányok vagy promóciós tevékenységek, swinger csoportok, esküvők vagy egyéb rendezvények szervezéséről.

VÁLLALATOK ÉS SZERVEZETEK

Fedezze fel a vállalatoknak nyújtott támogatásainkat. Akár prevenciós vagy reklámkampányokhoz kell óvszereket testre szabnia, akár saját formátumokat szeretne forgalmazni vagy terjeszteni.

Ha a nem testreszabott formátumokat részesíti előnyben, nálunk a legjobb minőséget kapja a legjobb áron. Ideális intézmények / nonprofit szervezetek számára.

 

TESTRESZABÁSOK

Különleges áraink vannak cégek és szervezetek számára minden testreszabási formátumban, már 500 darabtól. Ideális a következőkhöz::

- HIV, óvszerhasználat, stb.
- Nagy hatású reklámkampányok a vállalati márkák népszerűsítésére.
- Tökéletes merchandising anyagként a viszonteladáshoz.

ELADÁSHELYI FORMÁTUMOK

Ha Ön egy értékesítési hálózat vagy egy értékesítési pont, az Ön tevékenységéhez igazodó különböző és eredeti választékban kínálunk kijelzőket és csomagolásokat viszonteladásra.

- Ajándékboltok.
- Turizmusra szakosodott ajándékboltok.
- Franchise-láncok vagy szupermarketek adaptált dizájnnal vagy fehér címkével.
- És még sok más!

  

ÓVSZEREK ÉS SÍKOSÍTÓK ÖMLESZTVE ÉS 3 DARABOS DOBOZOKBAN

A Sensitex® óvszerek ömlesztve, 144 darabos dobozokban vagy 1000 darabos zacskókban, az egyadagos 6 ml-es síkosítók pedig 100 darabos zacskókban kaphatók.

A legjobb minőség a legjobb áron. Átlátszó természetes latex óvszerek, tartályos és síkosított. Névleges szélesség: 54 mm. Különleges árak intézmények, nonprofit szervezetek és ONG-k számára.

 

ONG, EGYESÜLETEK, KÖZ- ÉS MAGÁNINTÉZMÉNYEK

A Condomcampus.com számos intézmény számára dolgozik az óvszerhasználatra és az AIDS megelőzésére irányuló figyelemfelkeltő kampányokban, és különleges árakat biztosít nonprofit szervezetek és ONG-k számára.

Másrészt aktívan részt veszünk az AIDS elleni segélyezésben azáltal, hogy a nyereség 0,5%-át jótékonysági szervezeteknek és ONG-knek juttatjuk. Tehát minden egyes nálunk leadott megrendeléssel Ön is segít és együttműködik a különböző szervezetekkel.

INFORMÁCIÓ KÉRÉSE

Ha nagy mennyiséget szeretne rendelni bármelyik termékünkből, kérjük, kérjen tőlünk információt, és mi szívesen segítünk Önnek gyorsan.

További információ: További információ: A termékről a következő címszó alatt olvashat...: + 34 698 447 356
E-mail: ecommerce.distribuciones@gmail.com

NÉHÁNY ÜGYFELÜNK