Gepersonaliseerde condooms voor bedrijven, instellingen en NGO's

Wij bieden de meest geavanceerde condoomaanpassingssystemen. Gepersonaliseerde condooms zijn ideaal om uw merk te promoten, als geschenk of voor merchandising. Als u op zoek bent naar een product met een grote reclame-impact, presenteren wij u een originele en zeer effectieve manier om uw merk te verrassen en te consolideren door middel van condooms met uw eigen zegel.

Zendingen door heel Europa en Afrika.

CONTACT MET ONS OPNEMEN: Telefoon + 34 698 447 356

E-mail: ecommerce.distribuciones@gmail.com

Wij personaliseren condooms in individuele verpakkingen, met uw logo of merk in een elegant en origineel formaat.

Van slechts 500 eenheden tot meer dan een miljoen. Hoe hoger de hoeveelheid, hoe lager de prijs per eenheid.

VERSCHILLENDE AANPASSINGSMOGELIJKHEDEN

Voor alle soorten groepen, of het nu gaat om verenigingen van mensen voor verschillende campagnes of promotionele activiteiten, swingersgroepen, bruiloften of andere evenementen.

BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

Ontdek onze ondersteuning voor bedrijven. Of u nu condooms op maat wilt maken voor preventie- of reclamecampagnes, of uw eigen formaten op de markt wilt brengen of distribueren.

Als u niet aangepaste formaten verkiest, hebben wij de beste kwaliteit tegen de beste prijs. Ideaal voor instellingen / non-profit organisaties.

 

AANPASSINGEN

Wij hebben speciale prijzen voor bedrijven en organisaties in alle maatwerkformaten, vanaf slechts 500 stuks. Ideaal voor:

- Bewustwordingscampagnes over condoompreventie en -gebruik, HIV, enz.
- Krachtige reclamecampagnes om bedrijfsmerken te promoten.
- Perfect als merchandisingmateriaal voor wederverkoop.

FORMATEN VOOR VERKOOPPUNTEN

Als u een distributienetwerk of een verkooppunt bent, hebben wij displays en verpakkingen voor wederverkoop, in verschillende en originele assortimenten die zijn aangepast aan uw activiteit.

- Geschenkenwinkels.
- Souvenirwinkels gespecialiseerd in toerisme.
- Franchiseketens of supermarkten met aangepaste ontwerpen of white label.
- En nog veel meer!

 

CONDOOMS EN GLIJMIDDELEN IN BULK EN IN DOZEN VAN 3 EENHEDEN

Sensitex® condooms zijn los verkrijgbaar in dozen van 144 stuks of zakken van 1000 stuks, en glijmiddelen van 6 ml. in zakken van 100 stuks.

De beste kwaliteit voor de beste prijs. Transparante condooms van natuurlatex, met reservoir en glijmiddel. Nominale breedte: 54 mm. Speciale prijzen voor instellingen, non-profit organisaties en ONG.

 

ONG, VERENIGINGEN EN OPENBARE EN PARTICULIERE INSTELLINGEN

Condomcampus.com werkt voor tal van instellingen in campagnes voor bewustwording van condoomgebruik en AIDS-preventie en biedt speciale tarieven voor non-profit organisaties en ONG.

Aan de andere kant nemen wij actief deel aan de hulp tegen AIDS door 0,5% van de winst aan goede doelen en ONG te besteden. Dus voor elke bestelling die u bij ons plaatst, helpt u ook en werkt u samen met verschillende organisaties.

INFORMATIE AANVRAGEN

Als u geïnteresseerd bent in het bestellen van grote hoeveelheden van een van onze producten, vraag ons dan om informatie en wij zullen u graag snel helpen.

Meer informatie: + 34 698 447 356
E-mail: ecommerce.distribuciones@gmail.com

ENKELE VAN ONZE KLANTEN