Henkilökohtaiset kondomit yrityksille, laitoksille ja kansalaisjärjestöille.

Tarjoamme edistyneimmät kondomien räätälöintijärjestelmät. Personoidut kondomit ovat ihanteellisia tuotemerkkisi mainostamiseen, lahjaksi tai myyntituotteiksi. Jos etsit tuotetta, jolla on suuri mainosvaikutus, esittelemme sinulle omaperäisen ja erittäin tehokkaan tavan yllättää ja vahvistaa brändiäsi omalla sinetilläsi varustettujen kondomien avulla.

Lähetykset koko Eurooppaan ja Afrikkaan.

OTA YHTEYTTÄ: 34 698 447 356

Sähköposti: ecommerce.distribuciones@gmail.com

Räätälöimme kondomeja yksittäispakkauksiin, joissa on logosi tai tuotemerkkisi tyylikkäässä ja omaperäisessä muodossa.

Vain 500 kappaleesta yli miljoonaan kappaleeseen. Mitä suurempi määrä, sitä alhaisempi yksikköhinta.

ERILAISIA RÄÄTÄLÖINTIMAHDOLLISUUKSIA

Kaikenlaisille ryhmille, olivatpa kyseessä sitten erilaisiin kampanjoihin tai myynninedistämistoimiin osallistuvien ihmisten yhteenliittymät, parinvaihtoryhmät, häät tai muut tapahtumat.

YRITYKSET JA ORGANISAATIOT

Tutustu yrityksille suunnattuihin tukipalveluihimme. Olipa kyseessä sitten kondomien räätälöinti ennaltaehkäisyä tai mainoskampanjoita varten tai omien formaattien markkinointi tai jakelu.

Jos haluat muokkaamattomia formaatteja, meillä on paras laatu parhaaseen hintaan. Ihanteellinen laitoksille / voittoa tavoittelemattomille organisaatioille.

 

MUKAUTUKSET

Meillä on erikoishintoja yrityksille ja organisaatioille kaikissa räätälöintimuodoissa jo 500 kappaleesta alkaen. Ihanteellinen:

- Valistuskampanjat kondomien ehkäisystä ja käytöstä, HIV:stä jne.
- Vaikuttaviin mainoskampanjoihin yrityksen tuotemerkkien edistämiseksi.
- Täydellinen kauppatavaramateriaaliksi jälleenmyyntiä varten.

MYYNTIPISTEMUODOT

Jos olet jakeluverkosto tai myyntipiste, meillä on jälleenmyyntiin tarkoitettuja näyttöjä ja pakkauksia erilaisissa ja omaperäisissä valikoimissa, jotka on mukautettu toimintaasi.

- Lahjapuodit.
- Matkailuun erikoistuneet matkamuistomyymälät.
- Franchising-ketjut tai supermarketit, joissa on mukautetut mallit tai white label.
- Ja paljon muuta!

 

KONDOMIT JA LIUKUVOITEET IRTOTAVARANA JA 3 KAPPALEEN LAATIKOISSA.

Sensitex®-kondomeja on saatavana irtotavarana 144 kpl:n laatikoissa tai 1000 kpl:n pusseissa ja 6 ml:n kerta-annos liukuvoidetta 100 kpl:n pusseissa.

Parasta laatua parhaaseen hintaan. Läpinäkyvät luonnonlateksikondomit, joissa on säiliö ja voiteluainetta. Nimellisleveys: 54 mm. Erikoishinnat laitoksille, voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja ONG:lle.

  

ONG, YHDISTYKSET SEKÄ JULKISET JA YKSITYISET LAITOKSET

Condomcampus.com työskentelee lukuisille instituutioille kampanjoissa, joilla lisätään tietoisuutta kondomien käytöstä ja aidsin ehkäisystä, ja tarjoaa erityishintoja voittoa tavoittelemattomille järjestöille ja kansalaisjärjestöille.

Toisaalta osallistumme aktiivisesti aidsin vastaiseen apuun jakamalla 0,5 % voitoista hyväntekeväisyysjärjestöille ja ONG:lle. Joten jokaisella tilauksella, jonka teet meille, autat myös eri järjestöjä ja teet yhteistyötä niiden kanssa.

PYYTÄÄ TIETOJA

Jos olet kiinnostunut tilaamaan suuria määriä mitä tahansa tuotteitamme, pyydä meiltä tietoja, niin autamme sinua mielellämme nopeasti.

Lisätietoja: + 34 698 447 356
Sähköposti: ecommerce.distribuciones@gmail.com

JOITAKIN ASIAKKAITAMME